A koronavírussal kapcsolatos egészségügyi szabályt és óvintézkedést figyelembe véve, éttermünk a mai naptól, határozatlan ideig zárva tartja kapuit, a vendégeink és a dolgozóink egészsége érdekében!

Kérünk Benneteket, hogy Ti is tartsátok be az állam által hozott döntéseket, hogy mielőbb vendégeink között tudhassunk Titeket!

Állítsuk meg mihamarabb a vírus terjedését! #stayathome

Cactus Juice
a Kopaszi gáton

Egy másik Cactus feeling

A Cactus Juice Kopaszi, szezonális nyitva tartás miatt jelenleg zárva van.

Emlékeztek még, milyen volt krétával a járdára firkálni?

Aztán beleugrani és az ugróiskolát kacagva végigbukdácsolni. Az árkokat átugrálni, tollasozás közben egy almafröccsöt felszörpölni. Az ebédlőasztalnál színezni, amig a szülők komoly dolgokat beszélnek. Nem is értettük. Nem számított, mert a közelben ott volt a homokos part, a vadkacsák pedig csak arra vártak, hogy etessük őket az asztalról elcsent kenyérdarabbal. Közben a nap csak sütött. Már a felnőttek is csak a vizet bámulják a jeges kávéjukat szürcsölve, mosolygón kisimulva.

A szomszéd asztalnál fiatal diákok múlatják az időt, előttük a tökéletes nyári limonádé. A kert gyümölcseinek ízeivel, a fűszerek bódító zamatával. Amott egy nyugdíjas pár palacsintával fejezi be az ebédet, vagy talán fagyival. Az előbb még friss sülteket majszoltak jóízűen, hozzá a nyáreleji nap érlelte kovászos uborkát. A másik oldalon egy társaság vidáman emlegeti a nyaralás élményeit. Mindenki előtt friss csapolt sör, tetején habbal.
Voltatok olyan helyen, ahol elhittétek: a nyugalom összeolvad a kulináris élvezetekkel? A jó hangulathoz szemet gyönyörködtető panoráma társul. Miközben hallgatod a víz csobogását, az evezők csapását, azt figyeled, hány nyelven szól hozzád a természet.

Ilyen a Cactus Juice
a Kopaszi gáton.

Ez az új Cactus érzés – Egy nyári Cactus érzés – Már a Kopaszi gáton is.

separator
kopaszi-gat-megkozelites-design-img

Megközelítés

A Kopaszi-gát a Lágymányosi- öbölben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető 103-as autóbusszal, hajóval vagy gépkocsival.

megkozelites-kopaszi-gat
separator

Cactus Juice Kopaszi gát Képekben