A koronavírus helyzet miatt éttermünk és pubunk nyitvatartása eltér a szokásostól

VÁRHATÓ NYITVATARTÁS:
Péntek, szombat: NYITVA
Hétköznapokon alkalomszerű nyitvatartás!

Programjainkról és aktuális nyitvatartásunkról tájékozódj folyamatosan frissülő facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/cactusjuicepub

Rendezvényhelyszín, terembérlés, teremfoglalás: +36 1 302 2116

Cactus Juice
a Kopaszi gáton

Egy másik Cactus feeling

Nyitvatartásunk időjárásfüggő. Hívd fel Szilvit mielőtt elindulsz

+36 30 962 8143‬

Emlékeztek még, milyen volt krétával a járdára firkálni?

Aztán beleugrani és az ugróiskolát kacagva végigbukdácsolni. Az árkokat átugrálni, tollasozás közben egy almafröccsöt felszörpölni. Az ebédlőasztalnál színezni, amig a szülők komoly dolgokat beszélnek. Nem is értettük. Nem számított, mert a közelben ott volt a homokos part, a vadkacsák pedig csak arra vártak, hogy etessük őket az asztalról elcsent kenyérdarabbal. Közben a nap csak sütött. Már a felnőttek is csak a vizet bámulják a jeges kávéjukat szürcsölve, mosolygón kisimulva.

A szomszéd asztalnál fiatal diákok múlatják az időt, előttük a tökéletes nyári limonádé. A kert gyümölcseinek ízeivel, a fűszerek bódító zamatával. Amott egy nyugdíjas pár palacsintával fejezi be az ebédet, vagy talán fagyival. Az előbb még friss sülteket majszoltak jóízűen, hozzá a nyáreleji nap érlelte kovászos uborkát. A másik oldalon egy társaság vidáman emlegeti a nyaralás élményeit. Mindenki előtt friss csapolt sör, tetején habbal.
Voltatok olyan helyen, ahol elhittétek: a nyugalom összeolvad a kulináris élvezetekkel? A jó hangulathoz szemet gyönyörködtető panoráma társul. Miközben hallgatod a víz csobogását, az evezők csapását, azt figyeled, hány nyelven szól hozzád a természet.

Ilyen a Cactus Juice
a Kopaszi gáton.

Ez az új Cactus érzés – Egy nyári Cactus érzés – Már a Kopaszi gáton is.

NYITVA TARTÁSUNK IDŐJÁRÁS FÜGGŐ.

Érdeklődj telefonon mielőtt elindulsz.
+36 1 302-2116

separator

VENDÉGEINK BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN A KÖVETKEZŐ ÓVINTÉZKEDÉSEKET VEZETTÜNK BE ÉTTERMÜNKBEN:

 • Az étkezőasztalokat az Egészségügyi Világszervezet által javasoltak alapján 1,5 méternél nagyobb távolságra helyeztük el egymástól.
 • Az asztalokat, a székeket, az ülőhelyeket, az étlapot, és minden olyan eszközt, felületet, amivel a vendégeink fizikai érintkezésbe kerülnek, akár óránként fertőtlenítjük.
 • Az asztalokra a vendégeink részére fertőtlenítős kéztörlőket, vagy fertőtlenítő folyadékot helyezünk ki.
 • Az étkezés után távozó vendégek asztalait fertőtlenítjük, beleértve a só-, és borsszórót, mielőtt a következő vendégeink elfoglalják a szabad asztalokat.
 • Minden munkaeszközünket rendszeresen fertőtlenítjük, amivel a kiszolgáló és a konyhai személyzetünk érintkezésbe kerül.
 • A kiszolgáló személyzetünk kesztyűt visel a készpénzes és a kártyás fizetések kezelésekor. A vendégeinknek a kártyás fizetésekhez szükséges pin kódjuk megadásához egyszer használatos kesztyűt biztosítunk.
 • Amennyiben Ön az ételt elvitelre kéri, egyszer használatos éthordó dobozt biztosítunk a szállításhoz.
 • Amennyiben Ön szeretné, italfogyasztásához egyszer használatos műanyag poharat biztosítunk.
 • A mosdókat naponta több alkalommal fertőtlenítjük és kézmosó szappanon kívül fertőtlenítőt helyezünk ki vendégeinknek használat céljából.

NÉHÁNY HASZNOS TANÁCS A KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATBAN:

 • Amennyiben Ön 60 évesnél idősebb, és/vagy az immunrendszere nem tud hatásosan ellenállni a fertőzéseknek akkor, ha az lehetséges, ajánlott otthon maradnia, ételt rendelnie, és a fertőzésveszély megszűnéséig átmenetileg még a bevásárlásait is javasolt másokkal intéztetnie.
 • Kérjük, amennyiben elvitelre kéri az ételt, sorban állás esetén tartsa be az ajánlott 1,5 méteres biztonsági távolságot.
 • Amennyiben mosdóhasználat, vagy fizetés céljából belép a beltérbe, lehetőség szerint használjon maszkot.

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT, SZERETETTEL VÁRJUK LEGKÖZELEBB IS!

kopaszi-gat-megkozelites-design-img

Megközelítés

A Kopaszi-gát a Lágymányosi- öbölben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető 103-as autóbusszal, hajóval vagy gépkocsival.

megkozelites-kopaszi-gat
separator

Cactus Juice Kopaszi gát Képekben